2021-05-14 10:13:25• hírek • Fizetett tartalom

Egy kiváló sebész is erősíti ezentúl a Korall Klinika csapatát

Szatmár megye lakosságának már biztosan nem kell bemutatnunk a szatmári Korall Klinikát, melynek feltett szándéka, hogy magas színvonalú, páciensközeli szolgáltatásokkal és kiváló szakemberekkel álljanak a szatmáriak rendelkezésére. Épp ezért az orvosi csapatot rendszeresen új specialistákkal bővítik, így kiterjesztve mindazon betegségek és panaszok spektrumát, melyekkel bátran lehet hozzájuk fordulni.

Nemrégiben a nagy szakértelemmel rendelkező sebész, Al-Momani Tareg is csatlakozott az egészségügyi intézmény csapatához. A szakorvos a kolozsvári Iuliu Hațieganu Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen végzett, rezidensi évei alatt pedig a helyi onkológiai intézetben, illetve az Octavian Fodor Regionális Gasztroenterológiai-Hepatológiai Intézetben dolgozott, mi több, szakmai tudásának bővítése érdekében Franciaországban is töltött egy évet. 2019-ben sikeresen teljesítette a rezidensi szakvizsgát, s noha karrierje a kincses városban indult, értékes tudását mostantól mégis Szatmárnémetiben fogja kamatoztatni.


Al-Momani Tareg első körben általános sebészeti konzultációkra várja majd a szatmáriakat, azaz bátran fel lehet őt keresni, ha például a melleket érintő vagy hastájékon jelentkező betegségek kapcsán volna szükség sebészi szakvéleményre, illetve a Korall Klinika dermatológusaival együttműködve, a bőrbetegségek kezelésében is számíthatnak segítségére a páciensek. Amennyiben pedig a konzultáció során a sebész úgy ítéli, hogy a betegség egy komolyabb, helyben nem elvégezhető beavatkozást tesz indokolttá, természetesen ajánlani fog egy másik, hasonlóan megbízható tudással rendelkező szakorvost, akihez az adott problémával fordulni érdemes.


A klinika új specialistája ugyanakkor azt is elárulta a Szatmár.ro-nak, hogy a közeljövőben ambuláns, azaz helyi érzéstelenítéssel végzett sebészeti beavatkozások (pl. tályogok kitisztítása, benőtt körmök vagy bőrkinövések eltávolítása, bőrbiopszia, emlőbiopszia, stb.) elvégzésre is lehetőség lesz a klinikán, hiszen az ezt lehetővé tevő fejlesztések már gőzerővel zajlanak. Al-Momani Tareg azonban addig is készségesen áll a szatmáriak rendelkezésére, kik mind magyarul, mind románul feltehetik neki kérdéseiket, hiszen a doktor úr kiválóan beszéli mindkét nyelvet.


A Korall Klinika új szakorvosa minden hétköznap rendel, a konzultáción való részvétel azonban előzetes időpontegyeztetéshez kötött. Előjegyzésért és további információkért tárcsázza a 0361 412 037-es vagy a 0361 800 820-as telefonszámot, vagy látogasson el személyesen a klinikára, melyet az Eroii Revoluţiei tér 22. szám alatt talál meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: